Evenemang

Sarah på Företagarkvällen

Nästa vecka är det dags att hylla företag och kreativa ö-viksbor som utmärkt sig på olika sätt det senaste året. Under festliga former och med Sara Dawn Finer som gästartist.

Företagarkvällen, som nu genomförs för 14:e året, har på grund av pandemin fått skjutas framåt men torsdag 12 maj är det dags – på ny plats.

– Det blir första gången vi håller till på Bruksgården. Det blir mindre och intimare men det är absolut ingen budgetvariant, säger Thomas Norberg i arrangörsduon Karlsson & Norberg som tog sig en rejäl funderare över vad man kunde göra med Företagarkvällen, som tidigare arrangerats i Hägglunds Arena.

– Varför ska vi vara knappt 400 deltagare i en arena som har plats för 7 000, då är det enklare att hålla till på Bruksgården, säger Per Karlsson.

Byte av lokal innebär att man satt ett tak på 300 gäster och eftersom intresset ser ut ungefär som tidigare år pekar det mesta på att det blir fullsatt. Förutom god mat och gott sällskap får deltagarna ta del av musikalisk underhållning i form av Sarah Dawn Finer som kommer med eget komp.

– Vi vill få in så mycket musikaliskt som möjligt i programmet, berättar Thomas Norberg.

Kvällen leds av kommunens näringslivschef Fredrik Holmgren och Ulrika Sedin, rådgivare på Nyföretagarcentrum. Priser som delas ut är Årets Företagare, Årets Nyföretagare, Årets Besöksnäringspris, Årets Normbrytare, Årets Exportpris samt Årets Marknadsföringspris.

Självfallet presenteras samtliga nominerade i de olika kategorierna, och så blir det förstås intervjuer med såväl prisutdelare, nominerade och vinnare.

Publicerat