Du är här

2022-05-06 - Musik

Debutsingel från student i Mellansel

Nathalie Olsson studerar musik på Mellansels Folkhögskola och 6 maj släpper hon sin debutsingel, en låt som hon skrev redan i gymnasiet för tre år sedan.

– Vi fick en skoluppgift där vi skulle skriva en låt inspirerad av en artist vi tycker om, och jag valde Mahalia Burkmar som är en stor inspiration för mig. Jag började skriva låten på piano och sedan har jag och mitt band Madys jobbat vidare med den, berättar Nathalie Olsson.

Låten handlar om att se sitt eget värde, att inte låta någon annan bestämma över en. Nathalie säger att det är väldigt lätt att underskatta sitt eget värde utan att ens vara medveten om det.

– Det känns fantastiskt att äntligen få dela ”Makeover” med alla, jag vill ju nå ut med min musik – det är drömmen. Jag hoppas verkligen att folk tycker om den lika mycket som jag gör, säger Nathalie som också inspireras av artister som Jorja Smith och Amy Winehouse.

Nathalie har fått många nya erfarenheter och kunskaper inom musik under sin studietid på Mellansels Folkhögskola och till hösten söker hon vidare till Dreamhill Music Academy och Musikmakarna här i Örnsköldsvik.

Dela med dig av denna artikel på: