Nyheter/Reportage

Hallå där...

Jane Bredberg från Eleganten i Sundsvall som helgen vecka 12 anordnar Bröllopsmässan.

Det blir fjärde gången i Örnsköldsvik, vad händer på mässan?
– Där får man massor av inspiration, tips och råd inför sitt bröllop, allt från brudbuketter till att provsmaka tårtor. Alla företag är från Örnsköldsvik och Sara Karlsson bjuder på sånger som hon erbjuder under bröllop. Tanken är att hitta det som passar just för eran dag.
Hur smalt och annorlunda kan ett bröllop bli? 
– Jag har jobbat med detta i 25 år och tycker att om man vill sticka ut men ändå lägga fokus på egen personlighet, som att komma nedfräsande med slalomskidor nedför backen med en präst som väntar längst ned, då gör man det. Ingenting är fel, ett bröllop är så personligt och individuellt. 
Har det hänt?
– Ja, bara förra helgen (skratt)!
Hur brukar gensvaret vara?
– Jättebra och positivt, vi brukar ha en bra mix av besökare. Vi vet att många är giftassugna nu, många har skjutit upp och ställt om. Men man kan komma ändå, även om man inte tänker gifta sig i år. 
Vad är trendigt just nu?
– Nu kommer en väldigt mycket klassisk stil, med lite enklare kläder och stramare frisyser för kvinnorna. Lite kvinnligt stramt, som att det blickas tillbaka till 50-talet. För herrarna är kostymen fortfarande populär, men kanske att man väljer att piffa till den med en snygg väst eller något som bryter av och fångar upp bruden lite mer.

Publicerat