Musik

Mysigt med Chris

Chris Kläfford drog fullt hus, 800 personer, då han 2019 uppträdde på Bruksgården. Fredag 25 mars är han tillbaka i Örnsköldsvik igen, den här gången i Nolaskolans aula, tillsammans med eget band.

Efter vinsten i Idol 2017 blev det full fart för Chris Kläfford som 2019 tog sig ända till semifinal i ”America's got talent”.
– Det är jag jättenöjd med, jag trodde inte att jag skulle komma så långt som jag gjorde. Jag var där för att visa min grej och för att försöka få fler fans i andra länder. Jag fick sjunga fyra låtar och det är jag nöjd med, berättade Chris när vi pratade med honom inför hans spelning på Bruksgården, som han då lovade skulle bli mysig.

– Det är ett ord jag missbrukar ofta – mysigt. Jag försöker få till en vardags-rumskänsla, och jag vill prata med publiken som om de är en enda person. Det blir låtar från Idol och framåt, och en del anekdoter. Mysigt helt enkelt.

Konserten, som arrangeras av Karlsson & Norberg, har på grund av pandemin fått skjutas upp flera gånger men 25 mars blir den alltså äntligen av.

Publicerat