Musik

Nöjesberget Solbergsbacken

26 mars blir det hårdrock för hela slanten i form av Winter Rock Festival och på självaste långfredag, 15 april, kommer ett av Sveriges hetaste dansband till länsfjället – Arvingarna.

Att Lasse Stefanz flera gånger uppträtt i Solberg kan väl knappast någon ha missat. Solbergsbacken har visat att man blivit en nöjesarrangör av stora mått och ytterligare två stora arrangemang väntar under vårvintern. 26 mars blir det hårdrock för hela slanten i form av Winter Rock Festival och på självaste långfredag, 15 april, kommer ett av Sveriges hetaste dansband till länsfjället – Arvingarna.

– Jag la en beställning på Arvingarna för länge sedan och det blev klart för tre veckor sedan. Det blir en show inför sittande publik, alltså ingen dans, så vi kommer att kunna ta in 300-350 personer, säger Micke Danielsson och berättar att de nu har bokat in fler arrangemang i vinter än de hade tänkt sig.

Prisbilden för att få Arvingarna till Solbergsbacken är också i absolut saftigaste laget.
– Men jag tror att reklamvärdet för oss blir bra. Vi vill förstås ta hit något som lockar mycket folk.

Det är ingen tokig gissning att Arvingarna drar fullt hus i Solbergsbacken, dansband lockar ständigt mycket publik. Detsamma gäller hårdrocksband och under Winter Rock Festival får ö-viksbandet Days of Jupiter agera support till Hardcore Superstar, Göteborgsbandet som i år firar 25-års-jubileum. Räkna med fullt ös.

Publicerat