Nyheter/Reportage

Devocy satsar vidare

Kommunikationsbyrån Devocy växer både i antalet anställda och lokalmässigt. Nu vill de rekrytera fler.
Med snart 20 medarbetare meddelar sig Ö-viksbaserade Devocy vara en av Norrlands största kommunikationsbyråer efter ett flertal nyanställningar och ökade antal kunduppdrag de senaste två åren. En utveckling som kommit med ett större platsbehov och inneburit att den befintliga lokalen på Viktoriaesplanaden utökats till att innefatta ett intilliggande gårdshus.
Nu är företaget på jakt efter fler och söker både en UX-designer/art director och en copywriter/projektledare till teamet.
– Vi är väldigt nöjda med att vi lyckats nå två tydliga mål, där ett var att bredda vår digitala kompetens och ett annat att locka seniora medarbetare. Nu söker vi fler som hjälper oss att lyfta Devocy, säger Malin Wiklund, content director och vice vd.
Devocy, som för The High Coast Investment Magazine i november knep silver i Publishingprisets kategori Verksamhetstidningar, ser alltså fortsatt positivt på framtiden.
– Vårt mål har sedan vi bildade Devocy inte varit att främst växa i antal utan att hela tiden förbättra och utveckla våra tjänster och vårt kunderbjudande. Och med kapacitet att tillgodose en mer kvalificerad efterfrågan. Där har vi nu gjort en stor satsning och lyckats bygga ett team som imponerar, säger vd:n Peder Sundström.
Publicerat