Du är här

2021-12-30 - Musik
Foto: Beatrice Larsson

"Helt otroligt galet bra"

I somras släppte Anders "Rönne" Rönnblom sitt debutalbum för soloprojektet Social Disorder, och vi undrar förstås hur det gick.

Anders ”Rönne” Rönnblom, i hårdrockskretsar mer känd som LA, släppte 18 juni sitt debutalbum för soloprojektet Social Disorder, och albumet fick ett lysande mottagande.
– Det har varit fantastiska recensioner runt om i världen, helt otroligt galet bra. Albumet har fått ett jättebra bemötande och jag är överväldigad över allt som hänt. En stor del i framgången är Thomas Nordin med sin sång och körarrangemang som lyfte låtarna ytterligare, säger Anders, och avslöjar att nästa platta snart är klar.

– Det vi gjorde på nio månader inför första plattan har vi nu gjort på tre. Jag hade gott om låtmaterial sedan tidigare – jag har en bank med musik – och vi har snart spelat in platta nummer två. Tracii Guns (gitarrist från amerikanska L.A Guns) är med på alla låtar, Rudy Sarzo (The Guess Who, Quiet Riot, Ozzy Osbourne, Whitesnake, Blue Öyster Cult) har lagt bas och Dave Stone (Rainbow, AraPacis) keyboards – det är galet!

Fem videos har släppts från debutalbumet och någon gång under nästa år kommer alltså uppföljaren.
– Vi får se var vi landar 2022, men jag kan säga att det är väldigt spännande.

Dela med dig av denna artikel på: