Du är här

2021-12-03 - Modo Hockey
Supporterklubbens Robin Wikberg tillsammans med Jon Häggqvist, MoDo Hockey. Foto: Håkan Nordström

Insamling till barnsvadelningen

Fram till och med matchen mot Björklöven den 18 december gör supporterklubben Lumberjacks i samarbete med MoDo Hockey en insamling till förmån för barnavdelningen vid Örnsköldsviks sjukhus.

– Vi vill skapa en så god jul det bara går för barnen och så här långt har vi visat oss vara väldigt starka på hemmaplan. Låt oss vara det även i övriga samhället, säger supporterföreningens styrelseledamot Robin Wikberg.

Insamlingen pågår från och med nu och med kraftsamlingar i samband med hemma-matcherna i Hockeyallsvenskan fram till och med det prestigeladdade och utsålda derbyt mot Björklöven i Hägglunds Arena den 18 december. Lumberjacks och MoDo Hockey välkomnar alla bidrag där ingen gåva självklart är för liten.

– Vi vill i flera sammanhang bidra till välgörenhet och vi tycker att supporterklubbens initiativ är jättebra. Därför samarbetar vi mer än gärna kring en insamling till barnavdelningen, säger Jon Häggqvist, MoDos press- och kommunikationsansvarige.

För att bidra till en god jul på barnavdelningen vid Örnsköldsviks sjukhus kan man skänka en slant via Swish eller teckna ett medlemskap i supporterföreningen; Lumberjacks.

– Då har vi bestämt att 50 kronor av årsavgiften går oavkortat till barnavdelningen, fortsätter Robin Wikberg.

Han berättar att de spänt bågen rejält och siktar på att samla ihop närmare 100 000 kronor. En god vilja som av naturliga skäl får stora applåder från företrädare för barnavdelningen:

– Väldigt, väldigt positivt. Vi är mycket tacksamma för det här initiativet och det är så fint när vi hjälps åt och tänker på varandra, säger chefen för barnavdelningen i Örnsköldsvik; Inger Johansson. l

Swisha ditt bidrag till 123 567 25 55 

För medlemskap i supporter-föreningen: lumberjacks.se/medlemskap

Dela med dig av denna artikel på: