Du är här

2021-11-24 - Näringsliv
Göran Arnmark, vd för Sidensjö Sparbank. Foto: Pressbild

Sidensjö Sparbank expanderar

Våren 2022 öppnar banken i centrala Örnsköldsvik.

Sidensjö Sparbank, som funnits i 122 år, har nu klart med ett nytt steg i sin långa historia. Våren 2022 öppnar banken i centrala Örnsköldsvik.
– Vi tar med oss samma personal, samma kunnande och samma goda bemötande när vi nu utökar. Vi har byggt ut vårt huvudkontor i Sidensjö och rustar även upp kontoret i Skorped, så engagemanget på hemmaplan kommer inte på något sätt att avta, berättar Sidensjö Sparbanks vd Göran Arnmark.

I ett pressmeddelande skriver banken att man länge haft en stor del av sina kunder i Örnsköldsvik och att man med en fast mötesplats centralt kommer att finnas tillgängliga ännu närmare sina kunder som bor eller arbetar i staden.
– Vi tror på det personliga mötet och att finnas tillgängliga när det passar kunden. Vi har alltid varit nära men kommer nu ännu närmare även geografiskt för de som bor eller arbetar i Örnsköldsvik. En spännande tid ligger framför oss. Satsningen befäster det som vi och våra kunder redan vet: Sidensjö Sparbank är inte som andra banker. Vi ser människan och gör skillnad genom att återinvestera vår vinst i närområdet.

Dela med dig av denna artikel på: