Du är här

2021-11-21 - Näringsliv

Rött kort, kanske?

Jonas Eriksson känner många igen som framgångsrik fotbollsdomare i den yttersta världseliten och som expertkommentator på tv. Han har också en minst lika framgångsrik karriär som entreprenör där han startat, drivit upp och sålt bolag med mycket goda resultat. Torsdag 25 november är han huvud-föreläsare på Företagardagen, som i år har ett nytt utseende och flyttat in i Arken.

– Vi har ställt om från tidigare år, då det var mer som en företagsmässa, och inriktar oss på ny kunskap och att dela kunskap med varandra, berättar Eva-Karin Öhman, Företagarna.

– Jonas Eriksson kommer bland annat att berätta om entreprenörskap och ledarskap och sedan har vi en mängd lokala företag och personer som håller 20-minutersföre-läsningar där de delar med sig av sina expertområden. Allt har att göra med företagande på olika sätt och vi riktar oss inte till någon särskild bransch.

Som deltagare bokar man in sig på Jonas Erikssons huvudföreläsning i Pinassen och fyra andra olika föreläsningar, två före och två efter lunch. Dessa handlar exempelvis om visionsteknik och AI, lev och bo, mindfulness, Hägglunds tillväxt, företagsklimatet, Örnsköldsviks arbetsmarknad, hur du säljer ditt bolag och hur du kan dra nytta av Höga Kustens starka varumärke.

– Alla föreläsningar avslutas med en frågestund och mellan föreläsningarna minglar vi och träffar andra personer medan man passar på att ta en fika. Lunch ingår dessutom, i ett samarbete med Cesam och restaurangerna i centrum, så det blir också ett nätverkstillfälle. Jag tror att det här kommer att bli jättebra, säger Eva-Karin.

Låt oss hoppas på det och att Jonas Eriksson inte behöver plocka fram något rött kort.

Mer om Företagardagen 2021 och hur du bokar på foretagardagenovik.se

Dela med dig av denna artikel på: