Skola & utbildning

Höstlov med Höstdraget

Som vanligt erbjuder kommunen höstlovslediga barn och unga en hel del skoj under höstlovet, i år med äventyrsresor till både Umeå och Sundsvall – och på hemmaplan kan man prova på att spela teater.

Tisdag 2 november bär det av till Megazone i Umeå där det blir lagtävling i Laserdome och två timmar Prison Island i fortet som innehåller 28 celler med olika utmaningar. Här hamnar du i en framtidsmiljö som verkligen sätter lagandan på prov. Det krävs samarbete, koordination och strategiskt tänkande för att klara Prison Island.

Torsdag 4 november är det Sundsvall som gäller, och här kan du antingen välja skateboard på Drakstaden skate eller en kombination med bowling och Prison Island på Strikeclub, som här består av 23 fängelseceller med utmaningar som ska lösas på så kort tid som möjligt.

Vill du hellre prova på teater så finns det möjlighet här hemma i Örnsköldsvik på Thuleteatern där Teater Viljan leder teater-övningar, improvisation och ser till att alla kan ha roligt tillsammans på scenen. Teaterdagar blir det både på tisdag och torsdag under lovet.

Tänk på att det krävs anmälan till aktiviteterna, och att du ska vara född 2009 eller tidigare. Anmälan görs på ornskoldsvik.se/lov från och med 21 oktober, där hittar du också mer information om aktiviteterna.

Publicerat