Näringsliv

Devocy nominerade till Publishingpriset

Kommunikationsbyrån Devocy i Örnsköldsvik har nominerats i två kategorier till Publishingpriset 2021. Dels för en film på uppdrag av Bizmaker, dels ett magasin för High Coast Invest.

– Det är verkligen teamwork, både internt och med kunderna, som ligger bakom denna framgång, säger Devocys vice vd Malin Wiklund.
Publishingpriset är en årlig pristävling för bland annat filmer, webbplatser och magasin - på svenska och engelska. Devocy har tidigare nominerats och vunnit, så sent som 2019 vann magasinet KVM guld.
Nu är det alltså dags igen, och denna gång med dubbla vinstchanser till Publishingpriset 2021.
Filmen ”The transformation - Forest Business Accelerator 2021" är nominerad i kategorin Filmer som marknadsför destinationer.
Förutom denna film har även ett magasin, som bygger på ett tätt samarbete med High Coast Invest, nominerats. ”The High Coast Investment Magazine 2021” är nominerad i kategorin Verksamhetstidningar.
– Att vi är nominerade i både film- och printkategorin visar vår bredd som byrå. Extra kul är det att alla som jobbar med content hos oss har varit delaktiga i dessa två produktioner, säger Malin Wiklund.
Tidigare år har prisutdelningen skett under en gala i Stockholm, så blir det inte i år på grund av pågående pandemi. Vinnarna kommer att presenteras den 17:e november på Publishingprisets webbplats.
– Nu håller vi tummarna och väntar spänt på att telefonen ska ringa. Publishingpriset och liknande branschtävlingar är viktiga för oss på Devocy. Här ser vi att vår ambition att jobba målmedvetet med kvalitet och kreativitet håller hög nationell nivå, säger Devocys vd Peder Sundström.

 

Publicerat