Du är här

2021-05-28 - Musik

Molly Sandén till Örnsköldsvik

Molly Sandén ger sig ut på sin största turné någonsin. Lördag 19 februari 2022 uppträder hon i Fjällräven Center.

Molly Sandén har haft en fantastisk start på året med en internationell Oscars-succé och det hyllade albumet ”DOM SKA VETA”. Våren 2022 åker Molly på hennes mest omfattande turné hittills i karriären ”DOM SKA VETA ARENA TOUR”. Turnén startar på Scandinavium i Göteborg och följs sedan av tolv stopp på landets absolut största arenor. Lördag 19 februari 2022 uppträder hon i Fjällräven Center i Örnsköldsvik.
Efter Oscarsuccén med hyllningar världen över släppte Molly Sandén i början av maj sitt tredje album på svenska, DOM SKA VETA. Ett album på elva spår med tidigare släppta låtar som "Jag mår bra nu", "Kärlek slutar alltid med bråk" och "Nån annan nu". Albumet har fått ett fantastiskt mottagande och hyllningar av bland andra DI Weekend, Dagens Nyheter och Aftonbladet.
"Nu har Molly Sandén full koll" – Jan Gradvall, DI Weekend.
"2021 tillhör Molly Sandén toppskiktet av en ny generation svenska popstjärnor" – Sara Martinsson, DN
"Nu har Molly Sandén verkligen hittat hem" – Per Magnusson, Aftonbladet

Idag berättar Molly Sandén att våren 2022 bjuder på hennes största turné hittills i karriären ”DOM SKA VETA ARENA TOUR”.
"Känns overkligt ärofyllt att få starta nästa år tillsammans med er i de där arenorna jag drömt om sen jag va liten... med scener så stora att alla mina olika sidor och känslor får plats. Mäktigt. Längtar!” skriver Molly Sandén i ett pressmeddelande.

Dela med dig av denna artikel på: