Näringsliv

Go Sport Travel öppnar kontor i London

Efter några års planer på att etablera ett kontor i London, och ett fokuserat arbete under pandemin , slår GO Sport Travel upp dörrarna för sin etablering i London i och med förvärvet av Twist & Shout Sports and Events. Ett strategiskt steg för researrangören från Örnsköldsvik som är ledande i Skandinavien med sin produktinriktning mot Premier League och fotbollsresor.

- Att tajma in denna etablering inför kommande fotbollssäsong ger oss en rejäl boost, säger bolagets VD Per Gavelius
- Våra kunder är i London varje vecka från augusti till maj, och att då vara närvarande för våra kunder på ett helt annat vis än tidigare ger resenären en ytterligare trygghet under resan, fortsätter Gavelius.
För den oinsatte, vilka är Twist & Shout Sports and Events?
- Det är ett bolag vi jobbat med under lång tid, och som har som affärsidé att vara utländska researrangörers hjälpande hand i UK. Tidigare ägaren Lars Smith ansvarar för verksamheten på plats, och bolaget web www.twist-and-shout.co.uk blir såklart kvar. Detta blir en satsning som går hand i hand med vår satsning sedan tidigare med en UK Representative på plats i London som vi lanserade 2018. Bolaget byter i samma veva namn till G&O Sport Travel Ltd.
Hur kommer verksamheten på ert London-kontor se ut?
– Dels som jag nämnde tidigare så är vi fysiskt närmare våra resenärer under deras resa. Verksamheten kommer framledes självklart ha kvar sin kärnverksamhet, inriktningen mot researrangörer. Därtill kommer bolaget rikta sig mot andra marknader än är vad moderbolaget i Sverige har.
London är stort. Ni säger att ni kommer vara mer närvarande till era kunder under resan, var är då ert kontor placerat?
– Absolut en relevant fråga. 5-10 minuters promenad från The Houses of Parliament och Big Ben, efter Themsens norra strand har vi kontoret i Millbank Tower. Vi anser vi kan säga att vi är ytterst tillgängliga i centrala London med den adressen.
Ett minst sagt imponerande steg för ett företag från Norra Sverige. Har ni några fler nyheter på gång?
– Det kan mycket väl vara så att det kommer någon/några mer nyheter framledes..Kanske bygger de vidare på vår etablering i London. 

 

Publicerat