Du är här

2021-04-28 - Modo Hockey

Tecknar kontrakt med två forwards

Det är inte bara på herrsidan som lagbygget pågår för fullt. Även för damlaget så skrivs kontrakt med spelare just nu, och idag meddelar Modo Hockey att de förlänger kontraktet med Amanda Ahlm samtidigt som de skriver kontrakt med Maja Grundström.

Amanda Ahlm, som har Skara IK som moderklubb, kom till Modo inför säsongen 2018/19 och har sedan dess bland annat hunnit med att vara en del av U-18 landslaget. Nu blir det mer tid för henne med Modo då hon just förlängt sitt kontrakt med ett år.
– Jag vill stanna i Modo då jag har trivts jättebra under dessa år och känner att jag har en bra möjlighet att utvecklas. Jag vill bidra med glädje och ett hårt jobb i laget och jag ser fram emot nästa säsong där vi ska ta nästa steg som lag, kommenterar Amanda Ahlm på Modos hemsida.

Maja Grundström ska just gå ut hockeygymnasiet, men har redan hunnit med att spela i damernas representationslag. När hon nu går ut hockeygymnasiet så fortsätter hon spela för Modo, ett beslut som hon själv säger var självklart.
– Det var ett självklart val att stanna i Modo, det är klubb som utvecklat mig från den första dagen jag klev in i Fjällräven Center. Jag trivs fantastiskt bra och vill vara med på resan framåt, kommenterar Maja Grundström vars kontrakt sträcker sig över två år.

 

Dela med dig av denna artikel på: