Du är här

2021-05-02 - Film-TV-Radio
Radio Nolaskogs nya styrelse, från vänster: Maggis Frisk, Roland Sjölander, Barbro Wikman-Sundsten, Inger Grundroth, Lennart Selling, Göran Westman och Olof Östberg (valberedning). Saknas gör Olof Wigren och valberedare Torbjörn Berlin samt revisorerna Eddie Bjuggstam och Sven Lindblom.

Radio Nolaskogs lever vidare

Efter att trotjänarna Robert Rungstad och Tommy Dickens i fjol valde att lämna sina styrelseuppdrag i Radio Nolaskogs har framtiden för föreningen varit oviss. Den Framtidsgrupp som bildades för att verka för en fortsättning har dock levererat: Radio Nolaskogs meddelar nu att de lever vidare – med ny styrelse, nya program och säkrad plats i sändningstablån för flaggskeppet Semesterpratarna.

– Vi har fått en väldigt aktiv och intressant styrelse och jobbar för fullt med Semesterpratarna, säger tidigare styrelsemedlemmen Roland Sjölander som axlat rollen som ny ordförande. Vi har goda förutsättningar för att det här ska bli bra, både när det gäller Semesterpratarna och nya program, i och med en bra uppgörelse med Medborgarskolan som har en väldigt fin studio och Ingemar Åsén med studion i Sund. Vi är oerhört glada att han tagit på sig jobbet med årets Semesterpratarna.
Sekreteraren och programansvariga Barbro Wikman-Sundsten är ny i styrelsen.
– På grund av pandemin är det just nu lite trögt med att spela in nya program, många äldre vill inte gå in i en studio och träffa människor men förhoppningen är att vi ska få fart till hösten. Själv önskar jag fler program om kultur och vi välkomnar nya idéer. Jag upplever att det finns folk i stugorna som skulle vilja göra program och de behöver inte vara blyga med att höra av sig, det vore bara roligt. 

 

Dela med dig av denna artikel på: