Du är här

2021-04-23 - Modo Hockey

Förlänger med två spelare

Modo meddelar idag att två spelare har skrivit på kontrakt för ytterligare två säsonger i herrlaget. Det rör sig om forwarden Filip Sveningsson och målvakten Tex Williamsson.

Filip och Tex kom till Modo under början respektive slutet på den föregående säsongen, och trots att den förra säsongen inte gick något vidare för klubben så har de båda tecknat kontrakt för ytterligare två säsonger i klubben. 

På sin hemsida skriver Modo att Filip beskriver den tidigare säsongen som en som han helst vill glömma, men att han samtidigt trivs bra i klubben och att han har en stor revanschlust inför den kommande säsongen.
– Jag trivs väldigt bra i klubben och staden, det finns inget lag i HockeyAllsvenskan som har samma förutsättningar som Modo när det kommer till personer runt laget och de faciliteter som klubben erbjuder. Jag är en ung spelare och jag behöver en trygg miljö och bra träning för att fortsätta utvecklas och det känner jag att jag får här, säger Filip och fortsätter:
– Man går runt och blir lite småförbannad på sig själv och det som varit så jag känner en stor revanschlust inför den kommande säsongen där vi ska träna och tävla hårt för att ta nästa steg.

Tex har inte hunnit vakta målkassen särskilt mycket för klubben ännu då han anslöt så pass sent under den förra säsongen, men han säger att han är taggad inför den kommande säsongen och att det är roligt att få spela för en anrik klubb som Modo.
– Jag känner att jag stod lite still i min utveckling under förra året och är väldigt taggad på den kommande säsongen. Det är väldigt roligt att få spela för en sådan anrik klubb som Modo Hockey. Jag hade intresse från SHL men valde att stanna i Modo då jag vill ta en stor roll och hjälpa laget mot nya framgångar, säger Tex Williamsson.

 

Dela med dig av denna artikel på: