Du är här

2021-04-22 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Tjernström förlänger kontraktet med två år

Modo Hockey meddelar att de förlänger kontraktet med forwarden Max Tjernström med två säsonger.
– Mycket roligt att Max förlänger kontraktet med Modo, en lokal kille som kommer fortsätta utvecklas och ta stora steg, säger sportchef Henrik Gradin på klubbens hemsida.

Max Tjernström har spenderat majoriteten av sin karriär i Modo Hockey sedan 2013, med ett kort avbrott under säsongen 2019-20 där han spelade i RB Hockey Juniors i Österrike. Efter tiden utomlands kom han tillbaka till Modo under den förra säsongen, och nu är det klart att han fortsätter att representera klubben i åtminstone två säsonger till.
– Den förra säsongen är verkligen ingenting man är speciellt nöjd med och det finns en stor revanschlusta inför kommande säsong. Ser fram emot två nya säsonger med Modo Hockey och att få vara med på resan, säger Max Tjernström på Modos hemsida och fortsätter:
– Jag ska fortsätta utvecklas som spelare och ta steg för steg. Det känns spännande med vad som väntar och jag tror det kan bli riktigt bra.

Henrik Gradin säger att han är nöjd med att Tjernström valt att fortsätta i Modo.
– Absolut, det är otroligt positivt att Max vill fortsätta i Modo och vi vet att han kommer fortsätta utvecklas i sitt spel och i sin roll i klubben. Max har gjort resan genom våra juniorlag och har haft fina framgångar där och det kommer bli spännande att följa honom i vinter.

 

Dela med dig av denna artikel på: