Du är här

2021-03-26 - Utställning
"Det röda korset" av Edward Jarvis.

Edward Jarvis ställer ut på Lokomotiv

Konstutställningar har, liksom andra kulturella samlingspunkter, ställts in under det senaste året men nu har Örnsköldsviks Kollektiva Konstnärsverkstad äntligen en utställning i Galleri Lokomotiv. 27 mars till 24 april ställer Edward Jarvis, ursprungligen från Umeå men numera bosatt i Stockholm, ut under rubriken ”Rekviem”.

– Han är en intressant, spännande och klurig konstnär och han ställde ut tillsammans med Max Book när jag drev konsthall i Box kraftverk. Jag bjöd in honom till Galleri Lokomotiv i fjol men då fick vi ställa in så nu vill vi verkligen genomföra den här utställningen, säger Mats de Vahl, ordförande i ÖKKV.

Edward Jarvis visar upp ett måleri som hämtar inspiration från gammalt ikonmåleri, hans målningar blir som pussel med bitar och fragment ända från den sengotiska nederländska konstnären Hieronymus Bosch fram till nutid.

Någon vernissage kan ÖKKV inte genomföra och utställningsbesökarna kommer att få tillträde till Lokomotiv genom ett slussystem så att det inte blir för många i galleriet samtidigt. Man kan också se utställningen digitalt, mer info om detta på okkv.se

 

Dela med dig av denna artikel på: