Du är här

2021-03-22 - Modo Hockey

Glader slutar som sportchef

Under gårdagen meddelade Modo Hockey att Fredrik Glader avslutar sin tjänst som sportchef för klubben.
– Jag vill verkligen tacka alla i och runt Modo Hockey för en fin och utvecklande tid. Jag vill önska föreningen lycka till i sin fortsatta utveckling på väg mot SHL, kommenterar Fredrik Glader på klubbens hemsida.

Fredrik Glader kom in som sportchef för Modo när han ersatte Micke Sundlöv under hösten 2019, och efter en supersäsong som följdes av en väldigt tuff säsong för klubben så går han nu vidare till andra uppdrag. 
– Det har varit ett tufft år för hela föreningen och inte minst för Fredrik. I samband med utvärderingen förra veckan har vi tillsammans pratat om vad som är bäst för Modo Hockey och för Fredrik som person och tillsammans landat i det här beslutet, säger Modo Hockeys VD Johan Widebro på klubbens hemsida där han även tackar Glader för tiden i Modo. 

Glader säger själv att det inte finns några "hard feelings" och att han är överens med klubben om att det är rätt beslut. Han tackar även för sin tid i klubben och önskar Modo lycka till i sin fortsatta utveckling.
– Vi har haft en dialog om framtiden och är överens om att det här beslutet är bäst för såväl mig själv som Modo Hockey. Det finns inga hard feelings, jag har trivts utmärkt med klubben, laget, staden och supportrarna. Jag vill verkligen tacka alla i och runt Modo Hockey för en fin och utvecklande tid. Jag vill önska föreningen lycka till i sin fortsatta utveckling på väg mot SHL, säger Glader.

Rekryteringen av en ny sportchef påbörjas under veckan.

 

Dela med dig av denna artikel på: