Du är här

2021-01-16 - Musik
Foto: Christoffer Wallin

Musical Highlights med Stina Joza

Stina Joza (Johansson/Zakrisson), ursprungligen från Sunnansjö men numera boende i Huddinge släppte 1 januari en digital musikalkonsert som finns ute för alla som vill att ta del av.

– Senaste året har verkligen varit upp och ned som en bergochdalbana. Vi kände att vi ville hitta på något nu när livescenerna ligger nere och vi hittade Robban Högström, som min sambo kände sedan tidigare och som gått musikalartistutbildning på The Urdang Academy i London. Vi funderade över vad vi ville göra som vi var bra på båda två och vi landade i musikaler, berättar Stina, som också anlitade pianisten Eric Skarby som bland annat varit kapellmästare vid Kungliga Operan och flitigt anlitad i några av Sveriges största musikaluppsättningar.

Tillsammans bjuder de på ”First Impressions” från musikalen First Date, ”Who I’d Be” från Shrek the Musical, ”City of Stars” (på svenska) från La La Land och ”När jag faller” från Jonas Gardells show Livet är en schlager. Robban Högström gör också ”Heaven on Their Minds” från Jesus Christ Superstar och Stina Joza tolkar såväl Barbra Streisand i ”Don’t Rain on My Parade” från Funny Girl och Helen Sjöholm i ”Ärlighet”, den svenska översättningen av Billy Joels fina ”Honesty”.

Musical Highlights kan ses på voyd.se och för en billig peng köper du en biljett som gör att du kan streama den 27 minuter långa showen hur många gånger du vill under 30 dagar.

 

Dela med dig av denna artikel på: