Du är här

2021-01-04 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

"en inspirerande utmaning"

Under gårdagen spelade Modo på hemmaplan när de mötte Timrå i säsongens första länsderby, och de tog hem en efterlängtad seger. Redan ikväll möts de två igen när Modo den här gången spelar borta.
– Det ska bli jätteroligt att möta ett Timrå som säkert är revanschsuget, säger tränare Pär Styf på Modos hemsida.

Gårdagens match tog Modo hem med 2-1, och Pär Styf förväntar sig att kvällens möte kommer att bli en utmaning då Timrå troligt är revanschsugna.
– Timrå kommer att vara revanschsuget. De lär vilja visa att gårdagens förlust, enligt deras sätt att se det var en slump. Men vi ser det här som en inspirerande utmaning och det ska bli jätteroligt att åka till Timrå, säger Styf och förklarar den matchplan som gäller:
– Vi ska ha samma disciplin som igår. Vi ska ha energi. Spela ett bra bortaspel, vara smart i alla lägen. Lite att spela efter vad vi får, med det menar jag att när läge ges så ska vi gå, trycka på och vara kreativa, men vi kan också spela enkelt emellanåt.

Inför kvällens match har Modo tillfälligt tappat ytterliggare en spelare då Tobias Åhström ådrog sig en skada under gårdagens match. De har dock tagit in Fredrik Styrman på lån från Luleå för att förstärka under veckans matcher.
–  Det känns mycket bra med tanke på att vi har en numerär som är tunn på backsidan. Han kommer att hjälpa oss i den här situationen, säger Styf.

Nedsläpp ikväll sker klockan 18.00.

 

Dela med dig av denna artikel på: