Du är här

2020-12-29 - Modo Hockey
Pär Styf i bakgrunden. Foto: Håkan Nordström

"Vi är laddade"

Idag klockan 15.00 och imorgon samma tid spelar Modo-herrarna de två sista matcherna för året. Inför den näst sista matchen för året, där de möter Tingsryd, är de både både laddade och revanchsugna.
– Vi är laddade och vill göra någonting bra av de här matcherna. Nu är allt fokus på Tingsryd och vi vet vilken prestation vi vill göra, säger tränare Pär Styf på Modo Hockeys hemsida.

Det har varit en skakig säsong för Modo med många motgångar, men nu börjar den första halvan av säsongen att närma sig sitt slut då det drar ihop sig för Modo att spela sina två sista matcher innan årsskiftet. Båda matcherna blir på bortaplan och först ut är spel mot Tingsryd nu i eftermiddag. Tränare Pär Styf säger att det finns en tydlig revanchlust i laget efter hur matcherna innan jul gick.
– Det finns en revanschlust i gruppen efter hur vi avslutade innan jul. Vi har tränat på bra i tre dagar och ser nu verkligen fram emot de här två matcherna, säger han och berättare sedan vidare:
– Vi har gnuggat det en hel del, samt att vi också jobbat mycket med farten. Tycker det har sett helt okay ut. Sedan märks det också klart och tydligt att det finns en revanschlusta i gruppen. Inte någon är nöjd med vad vi presterade i sista matchen mot AIK innan julbreaket.

Inför matchen väntas nyförvärvet Adam Rockwood att ansluta till laget, men hurruvida han är redo för spel återstår att se.
– Han ansluter till truppen på resan ned till Småland. Känns bra att få in honom. Vi har blivit av med två centrar och att då få in en pjäs med offensiva skickligheter är viktigt. Nu får vi se hur status är med honom efter hans resande och tidsomställning, samt om allt pappersarbete är klart, förhoppningen är att vi ska kunna använda honom på något sätt under den här trippen.

Nedsläpp för dagens match är klockan 15.00. Även imorgon, när Modo möter Västervik, sker nedsläppet klockan 15.00.

 

Dela med dig av denna artikel på: