Du är här

2020-12-08 - Hockey

Förlänger med Naskov

Örnsköldsvik HF meddelar att de förlänger med forwarden Alexander Naskov. Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2021/22.
– Alexander har tagit stora kliv den här hösten, vuxit in i sin roll och är en viktig pusselbit i vårt bygge. Alexander har bra fart på rören, aggressiv i sin spelstil. Han skapar i det offensiva, både för sig själv men framför allt också för sina medspelare. Vi ser också att det finns fortsatt utvecklingspotential i honom, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

Alexander Naskov, 24 år, kom till ÖHF under 2019 och gör just nu sin andra säsong i både klubben och Hockeyettan. Det har blivit 13 matcher under hösten och på dessa har han gjort tre mål och lika många assists, och fortsättningsvis siktar de på att han drar in fler mål nu när han skrivit på nytt kontrakt med ÖHF. Naskov säger själv att det inte fanns någon tvekan för honom att fortsätta i ÖHF.
– För mig har det aldrig varit någon tvekan, det är i ÖHF jag vill spela. Vi har någonting riktigt bra på gång. Vi har tagit stora steg under den här säsongen och jag är helt övertygad om att det kommer att fortsätta, säger Alexander Naskov.

 

Dela med dig av denna artikel på: