Du är här

2020-12-04 - Musik
Fr.v. Namelle och Anna-Li.

Dubbla singelsläpp

Flitens lampa lyser hos eleverna på Örnsköldsviks musikutbildningar. Med bara några dagars mellanrum har två av dem släppt nya singlar – den ena, tidsmässigt passande, med jultema.

– Att släppa en jullåt känns som något man måste göra åtminstone en gång i livet. Jag har försökt att kombinera min electropop med den traditionella julkänslan och hoppas att detta kan kännas nytt och fräscht i folks spellistor, säger Elin Namnieks som gör sitt andra år på Musikmakarna och vars ”Caramelized” med artistnamnet Namelle ligger på streamingtjänster sedan i fredags förra veckan.
Artisten Anna-Li känner 7ans läsare igen som Myckelgensjös Matilda Sjöberg, som både 2018 och 2019 tog sig till final i P4 Nästa Västernorrland. I onsdags förra veckan släppte hon ”Only If It’s You”, även skriven av Gabriel Munther och Oliver Krieg, som textmässigt skildrar destruktiva relationer.
– Vi skrev den på ett camp på skolan (Dreamhill Academy) och jag tyckte så mycket om produktionen. Det fanns ett koncept i textraden ”I want somebody new, but only if it’s you” jag kunde bygga vidare på. Att man är dålig för varandra men stannar kvar för att det är tryggt. Jag är jättenöjd och stolt att ha fått vara med och skriva den, säger Matilda Sjöberg. 

 

Dela med dig av denna artikel på: