Du är här

2020-12-10 - Evenemang
Martin Lundberg, Cecilia Brandehav och Oscar Sundelin står bakom insamlingen Lajva En Livekonsert.

Lajva En Livekonsert

Musikhjälpen får stöd från Örnsköldsvik när det privata musikinitiativet Lajva En Livekonsert gör sitt trettonde framträdande från ett vardagsrum någonstans i stan.
– Den här gången samarbetar vi med Cesam, LiveChannel AB och Medborgarskolan Örnsköldsvik, säger Oscar Sundelin som tillsammans med Cecilia Brandehav och Martin Lundberg utgör stommen i den tolv timmar långa livesändningen.

– Tanken var först att vi skulle sända 24 timmar från Stora torget men på grund av de nya restriktionerna kring coronapandemin fick vi ändra till att sända tolv timmar från Cissis vardagsrum.
Det här blir tredje gången de genomför en insamling i samband med livesändningen. Tidigare har de samlat in 22 052 kronor till Kvinnojouren och 10 120 kronor till organisationen Mind.
–Nu satsar vi större och hoppas också få in mer pengar. Förutom en massa musik kommer vi bland annat att ha julutmaningar och bjuda in gäster via länk. Vi har också en auktion med föremål som medlemmar i High Coast Creative har skänkt.

Lajva En Livekonsert genomförs lördag 12 december från 12.00 fram till midnatt. För att skänka pengar går man in på Musikhjälpens sajt och söker fram Öviksbössan.

 

Dela med dig av denna artikel på: