Nyheter/Reportage

En Kul jul för ALLA

Erika Howcroft, krögaren som driver Solängetrestaurangen har sedan 2015 samlat in julklappar för att dela ut till familjer som av olika anledningar har en tuff jul framför sig. I år är hennes insats kanske viktigare än någonsin.

– Allt baseras på att jag får in julklappar. Det går till så att man kontaktar mig och lämnar in klappar, helst inslagna. Kostnaden kan ligga på ungefär 200-250 kronor och man behöver inte berätta vad som är i klappen, men det är bra om man märker upp vilken ålder som den passar till och om det är till en pojke eller flicka, säger Erika och berättar att hon känner ett stort förtroende både från de som lämnar in julklappar och från de familjer hon delar ut dem till.
– Jag lämnar paketen till föräldrarna och det är viktigt för mig att även följa upp vad som händer. Jag samarbetar också med större aktörer som kan lämna ut mina julklappar, exempelvis Frälsningsarmén.

Mer om hur du går tillväga ifall du vill ge en julklapp via Erika Howcroft finns på Facebooksidan ”En Kul jul för ALLA” som du når genom att klicka här.

 

Publicerat