Du är här

2020-11-15 - Näringsliv
Hållbarhetsentreprenören Rebecka Carlsson håller i företagardagens huvudföreläsning. Bilden till vänster är från en tidigare upplaga av Företagardagen. Foto vänster: Håkan Nordström. Höger: Pressbild

Företagardag i ny tappning

Den 26 november är det dags för den årliga företagardagen i Örnsköldsvik. En upplaga på nya platser och i ny form. I bland andra Elite Hotels samtliga konferensutrymmen i Arken blir det närmare 40 föreläsningar.
– Det blir fokus på kunskap, säger Eva-Karin Öhman på Företagarna.

Under en följd av år har arrangemanget genomförts i Fjällräven Center. Nu handlar det om en annan plats och i en ny form. Dels för att skapa förnyelse, men den här gången även med hänsyn till den pågående pandemin.
– Jag ser fram emot en jättebra dag och hoppas verkligen att vi kan genomföra den, säger Eva-Karin Öhman.
Företagardagen innehåller en huvudföreläsning med hållbarhetsentreprenören Rebecka Carlsson samt nätverkarluncher utspridda på ett flertal restauranger i Örnsköldsvik.
Därutöver 40 seminarier att välja mellan.
– Man lägger upp sin egen dag som du själv vill genom att förboka upp till fyra seminarier. Om det hade varit möjligt hade jag gått på alla eftersom vi har så många modiga och duktiga personer, företag och organisationer som vill dela med sig av sin kunskap, fortsätter Eva-Karin Öhman.

Enligt nuvarande restriktioner sägs arrangemanget vara coronasäkert, men blir det en skärpning får arrangörerna, enligt Eva-Karin, förhålla sig till det. Exempelvis sker huvudföreläsningen i Pinassen inför ett begränsat antal och i närliggande lokaler finns det möjligheter för övriga att följa den live via storbildsskärmar.
Av naturliga skäl i dessa tider så hålls seminarierna av entreprenörer och företagare från närområdet.
– Det känns jätteroligt att så många vill sprida sina kunskaper till andra och än en gång; det finns så otroligt många duktiga företagare i Örnsköldsvik med omnejd. Det är ett strålande tillfälle att få ny kunskap, säger Eva-Karin Öhman.

Läs mer: www.foretagardagenovik.se

 

Dela med dig av denna artikel på: