Du är här

2020-11-09 - Modo Hockey

Aaron Gagnon bryter med Modo – lämnar ishockeyn

Modo Hockey meddelar idag att centern Aargon Gagnon lämnar klubben eftersom han planerar att sluta spela ishockey helt och hållet.

Gagnon kom till Modo inför den nuvarande säsongen och har hunnit spela nio matcher i klubben. Han hade kontrakt som sträckte sig säsongen ut, men några fler matcher kommer det inte att bli då Gagnon valt att lämna ishockeyn.
– Jag har tvingats inse att tiden är kommen när min kropp inte längre håller för spel på den nivå jag vill prestera. Samtidigt är det en kombination av det faktum att situationen ser ut som den gör i världen och att jag inte kunnat träffa min familj alls den senaste tiden. Jag vill inte skylla på någonting och är därför hellre uppriktig med mina känslor vilket har tagits emot väl av Modo, kommenterar Gagnon i ett inlägg på Modos hemsida.

Modos sportchef Fredrik Glader berättar att det inte är någon konflikt mellan klubben och Gagnon som ligger bakom beslutet, utan att det helt handlar om att centern lyssnar på sina känslor.
– Vi uppskattar en öppen dialog där Aaron kom till oss och berättade vad han kände och var ärlig med sina känslor. Det finns ingen som helst konflikt och vi har tillsammans kommit överens om att gå skilda vägar, säger Glader och fortsätter:
– Han kom in i truppen med sitt lugn och med sin erfarenhet och har tillfört mycket till Modo Hockey under sin korta tid här. Han lämnar enbart positiva avtryck efter sig och vi respekterar hans beslut, samtidigt som vi givetvis tycker att det är tråkigt att han lämnar organisationen. Vi önskar honom all lycka till i framtiden.

Trots att Modo nu tappar en spelare så fylls det ändå på nästan på en gång, då det blev klart att Patrik Karlkvist återvänder till klubben.

 

Dela med dig av denna artikel på: