Du är här

2020-11-01 - Ungdom
  • Foto: Håkan Nordström
  • Foto: Håkan Nordström
  • Foto: Håkan Nordström

Mysläskig Halloweenfest

Hur roligt kan man ha på höstlovet i coronatider? Hur mycket som helst.
På H1 Sliperiet anordnades i början av veckan en läskig – men mysig – kväll för halloweenfirare i alla åldrar.

Vad är ett halloweenfirande utan lite bloddryck? Redan i entrén till H1 Sliperiet erbjöds måndagskvällens besökare varsitt glas – och för de som vågade dricka visade det sig lustigt nog påminna väldigt mycket om svartvinbär.
Halloweenfesten som i fjol drog en publik på 300 personer var denna gång regelmässigt limiterad till 50 föranmälda gäster. Bland spindelnät, levande ljus och draperier erbjöds såväl stora som små att karva pumpor, göra halloween-quiz och stilla hungern med korv och bröd.
– Det rasslade till med anmälningar de senaste dagarna. Behovet att skapa är jättestort ­– det är många som hittar hit, säger Marie Korvala från H1 Sliperiet. 
När 7an kommer på besök är också Rockskolan, som för fjärde året anordnas under loven med sportlovet som nästa tillfälle, i full gång. Här ges chansen att träffas för att musicera tillsammans och i slutet av veckan både spela in och – som en grande finale ­– framföra sin låt live, för den som vill. Och trots en på grund av coronan nedgång i föranmälningar konstaterar ledarna Robin Sjöberg-Ivarsson och Michael Johannesson nöjt att replokalerna sjuder av toner.
 

Dela med dig av denna artikel på: