Näringsliv

Värdar och värdinnor under heldag på stan

I pandemitider gäller det att vara påhittig och göra det bästa av situationen. Därför blir den populära tjejkvällen i citykärnan i stället en heldag på stan kryddad med värdar och värdinnor.
– Vi hoppas på så sätt att våra besökare ska känna sig välkomna och trygga, säger Anette Forsberg i Cesam.

Onsdag den 7 oktober, mellan klockan 10-20, håller många av stadens butiker öppet. Erbjudanden och diverse happenings är spridda över dagen och kommer annonseras i takt med att den 7 oktober närmar sig.
– Vi behöver fortsätta ta Folkhälsomyndighetens föreskrifter på allvar och samtidigt skapa förutsättningar för en levande stad med livskraftiga verksamheter. Därför gör vi tjejkvällen till en heldag för precis alla och för att var och en ska kunna ta del av diverse erbjudanden när det passar, fortsätter Anette Forsberg.

Under heldagen kommer det finnas ett flertal värdar och värdinnor som bjuder på handsprit, påminner allmänheten om att hålla avstånd och vara behjälpliga. Ett initiativ för att skapa trygghet och i möjligaste mån göra shoppingdagen till en så trevlig upplevelse som möjligt.

I nästa veckas nummer av Tidningen 7 kommer ett flertal handlare och krögare annonsera under rubriken ”City erbjuder”. Ett virus ska så klart inte hindra ö-viksbor och tillresta från att shoppa lokalt.

 

Publicerat