Du är här

2020-09-23 - Evenemang
Foto: Klara G

Greatest hittills med Ronny

Musik, satir och bekymrad ståupp. Pessimistkonsult Ronny Eriksson är tillbaka med en ny show där han tillsammans med kapellmästaren Benneth Fagerlund bjuder på sina bästa alster hittills. Tisdag 6 oktober gästar duon Folkan Teater.

Ronny Eriksson kan sätta många titlar på sitt visitkort; satiriker, låtskrivare, komiker, artist, humanist, folkpensionär och pessimistkonsult. Allt sedan sin scendebut 1972 har han lyckats hålla ett järngrepp om såväl samtiden som sin publik.

Nu är han för femte gången ute på turné genom Riksteatern, och liksom tidigare har han med sig klaviaturspelaren och ständige vapendragaren Benneth Fagerlund. Tillsammans bjuder duon på en show med några av Ronnys bästa och mest älskade nummer och som alltid blir det också nyheter, händelser och reflektioner från spelorten, landet och världen.
– Jag har skrivit några hundra låtar genom åren. Låtar om allt möjligt. Så ALLT är möjligt att den nya föreställningen handlar om, säger Ronny i ett pressmeddelande.

Arrangör är Örnsköldsviks Riksteaterförening och om inte nya direktiv kommer från Folkhälsomyndigheten så är det en begränsning på 50 publikplatser som gäller.

 

Dela med dig av denna artikel på: