Du är här

2020-09-17 - Modo Hockey

Hallå där Paula Bergström...

... back i Modo Hockey, inför hemmapremiären mot Linköping på lördag.

Ni har inlett säsongen med två bortamatcher; 5-1-seger mot Göteborg och 3-1-förlust mot HV 71. Vilket betyg vill du ge er själva efter två omgångar?
– Ganska bra faktiskt. Sist gjorde vi en bra insats även om vi förlorade. Under den första perioden kom vi inte upp till den potential vi borde, men i andra och tredje blev det betydligt bättre. Det är bra känsla i laget så jag är hoppfull.

Vad säger du om försäsongen för laget och för din egen del?
– Det har fungerat jättebra. Jag har varit hemma sedan i mars efter att corona-pandemin bröt ut och efter det blev klart att jag skulle spela i Modo har allt fungerat. Dialogen med tränaren är bra och vi har ett lag som jag tror bara blir bättre och bättre ju längre säsongen går. Vi har fått in spelare allt eftersom, men nu är alla på plats och det känns jättekul.

Vad vet du om lördagens motståndare; Linköping?
– En del eftersom jag spelat med några i det laget. Och det är alltid lite speciellt att möta ett lag med spelare som man känner sedan tidigare. Så det ska bli mycket intressant på lördag.

Vad tycker du att vi ska förvänta oss av Modo Hockey i SDHL i vinter?
– Det är inget att sticka under stol med att vi är ett underdog-lag. Men det tycker jag är bra och vi kan bevisa för dem som inte tror på oss att det är fel. Det känns som att vi har något bra på gång och känslan är bra både på och utanför isen.

Lycka till i vinter!
– Tack så mycket.

 

Dela med dig av denna artikel på: