Du är här

2020-08-26 - Modo Hockey

Mikkelson vald till lagkapten

Under gårdagen kunde Modo Hockey meddela att Brendan Mikkelson har blivit vald till klubbens 25:e lagkapten på herrsidan.
– Det är en stor ära för mig att bli utsedd till lagkapten i Modo Hockey, och det i en grupp spelare där väldigt många har goda ledaregenskaper. Det är någonting jag har tänkt på och att veta att både ledarna och spelarna även ser på mig på det sättet känns väldigt bra, kommenterar Mikkelson på Modos hemsida.

Kanadensaren Brendan Mikkelson rekryterades till Modo i slutet på april och har gedigen erfarenhet på isen bakom sig med spel inom bland annat svensk hockey och NHL. Med sin erfarenhet har han nu valts tills lagkapten inför den kommande säsongen i Hockeyallsvenskan, med Daniel Sylwander, Kalle Jellvert och Sebastian Ohlsson som alternerande kaptener. 
– Jag fick frågan nu på morgonen (tisdagsmorgon, reds. anmärkning) och tackade självklart ja. Jag vill bidra på så många sätt jag bara kan och det här är ett av sätten genom att leda laget både på och utanför isen som lagkapten, säger Mikkelson. 

 

Dela med dig av denna artikel på: