Du är här

2020-08-09 - Modo Hockey

Modos sommarrekryteringar

Under juli och början på augusti tog vi semester, men det betyder inte att saker och ting har stått stilla i hockeyn för det. Här är vad du kan ha missat inom Modo Hockey under semestern.

På herrsidan blev två kontrakt klara:

Den 19 juli blev det klart att Tommy Enström fortsätter i Modos herrlag och är redo för sin femte raka säsong i klubben.
– Tommys offensiva spelstil har genom åren utvecklats till en defensiv roll där han är oerhört nyttig för laget. Han står också för kontinuitet i truppen och vi är glada att han fortsätter den kommande säsongen, kommenterade sportchef Fredrik Glader.

Den 29 juli blev det klart att Edwin Hedberg, som tidigare spelade i Modo under SHL 2013/2014, återkommer för spel i klubben i ett kontrakt som sträcker över de två kommande säsongerna.
– Det känns grymt bra att äntligen få komma hit och spela igen. Det känns helt rätt att få dra på sig Modo-emblemet och skrinna in på isen här i Fjällräven Center, sade Hedberg själv om värvningen.

På damsidan så blev två kontrakt klara den 4 augusti:

Majken Gunnarson tecknade nytt kontrakt med klubben och kommer spela sin femte säsong under det kommande spelet i SDHL.
– Majken är jobbig att möta och hon kommer vara väldigt nyttig för oss även den kommande säsongen, kommenterade sportchef Björn Edlund.

Mariam El-Mahmadi, som tidigare spelat fem säsonger i Modo innan hon lämnade klubben för spel i Brynäs, återvänder till Modo i ett kontrakt som sträcker sig över den kommande säsongen. I en kommentar så sade Edlund att han tycker att hon har bra teknik, spelar tryggt över hela banan och kan fördela sitt spel bra, och att han tycker det är väldigt roligt att de ska arbeta tillsammans igen.

 

 

Dela med dig av denna artikel på: