Du är här

2020-07-08 - Övrigt

Glad sommar önskar vi på 7an!

Nu är det dags för semester även för oss här på 7an, så nu växlar vi ner verksamheten och stänger dörrarna i några veckor. Det stora semesternumret kommer ut idag och bjuder på bland annat härlig sommarläsning, tävlingar och pyssel, och vi släpper även ett "mitt-i-sommaren-nummer" om ett par veckor som ni kan se fram emot. Vecka 32 kommer en del av oss tillbaka från semestern och vecka 33 är vi tillbaka i full styrka. Ha en härlig sommar!

Här på webben 7 så har vi förberett en del artiklar för sommaren, men trogna besökare får vara beredd på att artikelflödet kan bli långsamt och till och med stanna upp ett tag då även vår webbansvarige reporter tar semester. 

För den som söker någonting att läsa så tipsar Tommy om fiktiva böcker vars handlingar utspelar sig i Örnsköldsvik i artikeln "Omskrivna Örnsköldsvik", och webben 7 kan tipsa om att besöka våra bloggsidor. Där kan du bland annat läsa Torbjörn Vårsagas Hörnor och besöka Jörgen Jensens "Nördrummet" där han skriver om nördiga saker såsom tv-spel och teknad film. 

 

Dela med dig av denna artikel på: