Du är här

2020-06-17 - Modo Hockey

Max Tjernström återvänder till Modo

Modo Hockey meddelar idag att de säkrat en till forward inför den kommande säsongen i Hockeyallsvenskan. Det är den förre juniorspelaren Max Tjernström som nu återvänder till klubben som senior efter spel utomlands.
– Vi är jätteglada att Max Tjernström väljer att komma tillbaka till Modo efter ett äventyr utomlands. Nu ser vi fram emot att åter igen jobba tillsammans, kommenterar sportchef Fredrik Glader.

21-åringen har redan god erfarenhet i Modo efter att ha representerat klubben i bland annat U16 och J20, med guldsäsongen 2018/19 med sig i meritlistan. Under den senaste tiden har han spelat utomlands och representerat Red Bull Hockey Juniors i Alps Hockey League där han spelat 44 matcher och dragit in 33 poäng fördelade över 15 mål och 18 assist. Nu är det dags för en till tur i Modo, något som Max säger känns oerhört roligt.
– Det känns oerhört roligt att vara tillbaka i Örnsköldsvik och i Modo Hockey igen. Det har hela tiden varit min målsättning att återvända och när vi började föra samtal under den senaste veckan fanns det aldrig några tveksamheter från min sida, kommenterar Tjernström och fortsätter:
– Jag har utvecklats som både spelare och som person det senaste året och är verkligen motiverad inför den kommande säsongen.

Kontraktet gäller för säsongen 2020/21.

 

Dela med dig av denna artikel på: