Du är här

2020-05-20 - Modo Hockey

Förlängning för två av mododamerna

Lagbygget fortsätter på både herr- och damsidan i Modohockey. Nu står det klart att de två backarna Nathalie Lidman och Mina Waxin är båda redo för spel i klubben under den kommande säsongen.

Nathalie Lidman kom till Modo från Luleå Hockey under säsongen 2018/2019 och har bland annat svarat för två passningspoäng under SM-slutspelet under dåvarande säsongen. Nu gör hon sig redo för sin tredje säsong i klubben med ett nytt kontrakt som sträcker sig över 2020/21.
– Vi bygger vidare på spelare vi vill ha kvar och som vi tror på inför framtiden och det känns väldigt bra att Nathalie väljer att stanna i Modo, kommenterar damlagets huvudtränare Björn Edlund på Modos hemsida.

Mina Waxin kom till Modo lite tidigare, under säsongen 2017/18, och har under sin tid i Modo inte bara hunnit spela ett flertal matcher i laget utan har även representerat Sverige i både U18 och Damkronorna. Hennes nya kontrakt med Modo sträcker sig över de två kommande säsongerna.
– Mina Waxin har en bra blick för spelet och är en bra skridskoåkare där jag har känslan att den kommande säsongen innebär hennes stora genombrott som spelare. Det finns många klubbar som är intresserade av våra spelare och att Mina Waxin fortsätter i Modo betyder mycket då vi jobbar hårt, inte bara för att utveckla och utbilda spelare, utan även för att se dem ta nästa steg hos oss, säger Björn Edlund.

 

Dela med dig av denna artikel på: