Du är här

2020-04-28 - Evenemang

Ulf Lundell ställer in sommartens turné

Ulf Lundell skulle ha kommit till Naturscen Skuleberget 24 juli men på grund av det rådande coronaläget, meddelar Lundell idag att han ställer in sin sommarturné.

På grund av det rådande läget, meddelar idag Ulf Lundell att han ställer in sin sommarturné. Ulf Lundell skickar själv en hälsning till sina fans:

– Man hoppas dag för dag trots att man inser att det nog är kört, man hoppas och gör scenarier, men en 70+-man som jag på hotell i Stockholm, på gator och torg, i replokaler, ute i Sverige, det är inte rimligt eller ansvarsfullt. Kanske kan jag komma på något annat sätt att leverera. Live är live, men just nu inte särskilt live. Man får fundera. Jag skickar mina hälsningar till alla trogna fans, till alla som sliter i sjukvården, till andra 70+-folk i karantänerna. Vi rör på oss men vi håller avstånd och är kärvänliga. Det här är som ett krigsutbrott, men vi ska, som W Churchill menade och sa, aldrig underskatta en kris, vi ska göra det bästa av det hela. Allt neråt ska vändas uppåt i lärdomar.

Dela med dig av denna artikel på: