Du är här

2020-04-17 - Modo Hockey

Timrå-forward kommer till Modo

Modo Hockey presenterade idag forwarden Sebastian Ohlsson, som senast spelat i Timrå IK i både SHL och Hockeyallsvenskan, som den senaste spelaren som är klar för spel i klubben.
– En spelare som kännetecknas av hög fart och bra skridskoåkning där han även har utvecklat sin offensiv. Vi är glada att han fortsätter sin karriär i Modo Hockey och ser fram emot att utvecklas tillsammans, kommenterar sportchef Fredrik Glader på Modos hemsida.

Sebastian Ohlsson, 23, har god erfarenhet bakom sig med bland annat 185 spelade matcher i SHL. När han spelade för Timrå i Hockeyallsvenskan under den föregående säsongen stod han för 38 poäng under 50 spelade matcher, fördelade över 18 mål och 30 assist. 

Modo, berättar han, är ett lag han följt sedan ung ålder, och att han nu får dra på sig Modo-tröjan beskriver han som en barndomsdröm som går i uppfyllelse:
– Det här känns verkligen jätteroligt och det lockade att Modo vill framåt och uppåt vilket även jag vill i min karriär. Jag vill fortsätta att utvecklas och känner att det blåser positiva vindar i Modo där klubben bygger på ett bra sätt för framtiden. Jag vill vara med på den resan.
– Det är dessutom en barndomsdröm som går i uppfyllelse att få dra på sig Modo-tröjan då jag vuxit upp i en familj där alla alltid varit Modoiter.

Ohlssons kontrakt med Modo gäller till och med säsongen 2021/22.

 

Dela med dig av denna artikel på: