Du är här

2020-04-17 - Modo Hockey

Rutinerad back ansluter till Modo

Under gårdagen meddelade Modo Hockey att backen Jesper Dahlroth är redo för spel i klubben inför de kommande två säsongerna.
– En stabil tvåvägsback som är rutinerad och fortsätter att utvecklas. Vi är glada att han valt Modo Hockey, kommenterar sportchef Fredrik Glader på Modos hemsida.

Jesper Dahlroth, 28, har gedigen erfarenhet inom både Hockeyallsvenskan och SHL, med 315 respektive 168 matcher bakom sig i vardera ligor. Senast kommer han efter att ha spelat i Oskarshamn i två säsonger, där han spelade 50 matcher under den senaste säsongen. 

Nu har han tecknat kontrakt med Modo som gäller till och med säsongen 2021/22. På Modos hemsida säger han att han ser fram emot sin tid i klubben, och beskriver sig själv som en back med styrkor i det defensiva spelet.
– Jag ser mig själv som en back som absolut har mina styrkor i det defensiva spelet, men jag vet även vad jag har för egenskaper offensivt om jag får chansen till den typen av spel. Jag har mött Modo många gånger genom åren och ser fram emot att nu vara en del av klubben, där det känns bra med ett kontrakt över de två kommande säsongerna.

 

Dela med dig av denna artikel på: