Modo Hockey

Norlinder lämnar Modo

Idag har Modo Hockey meddelat att backen Mattias Norlinder inte fortsätter att representera klubben i den kommande säsongen.
– Mattias Norlinder är en av svensk hockeys mest spännande framtidsspelare och vi är glada över den utveckling han haft i Modo och önskar all lycka till i den framtida karriären. Förhoppningsvis får vi någon dag åter se Mattias i Modo-tröjan, kommenterar Modos sportchef Fredrik Glader.

Mattias Norlinder har fyra säsonger bakom sig i Modo där han bland annat varit med att ta hem SM-guld i både J18 och J20 samt fått representera Sverige i JVM. Säsongen 2018/19 fick han ta steget in i seniorhockeyn och har sedan dess dragit in sammanlagt 27 poäng åt Modo i Hockeyallsvenskan.

Nu, som för många andra av Modos trupp från den föregående säsongen, är det slutspelat i Modo för Norlinder. Istället så tar han steget upp i SHL där han kommer att representera Frölunda. På Modos hemsida tackar han för sin tid i klubben.
– Jag vill tacka för tiden i Modo Hockey där jag haft ett fantastiskt stöd och haft förmånen att träffa fantastiska människor i och omkring organisationen där ledare, spelare och alla andra jag fått lära känna verkligen har hjälpt mig i min utveckling, kommenterar han och säger sedan att han hoppas att få se Modo komma upp i SHL så snart som möjligt:
– Jag önskar självklart Modo Hockey ett stort lycka till framåt där jag hoppas att laget så snart som möjligt tar steget upp till SHL.

 

Publicerat