Du är här

2020-04-15 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Norlinder lämnar Modo

Idag har Modo Hockey meddelat att backen Mattias Norlinder inte fortsätter att representera klubben i den kommande säsongen.
– Mattias Norlinder är en av svensk hockeys mest spännande framtidsspelare och vi är glada över den utveckling han haft i Modo och önskar all lycka till i den framtida karriären. Förhoppningsvis får vi någon dag åter se Mattias i Modo-tröjan, kommenterar Modos sportchef Fredrik Glader.

Mattias Norlinder har fyra säsonger bakom sig i Modo där han bland annat varit med att ta hem SM-guld i både J18 och J20 samt fått representera Sverige i JVM. Säsongen 2018/19 fick han ta steget in i seniorhockeyn och har sedan dess dragit in sammanlagt 27 poäng åt Modo i Hockeyallsvenskan.

Nu, som för många andra av Modos trupp från den föregående säsongen, är det slutspelat i Modo för Norlinder. Istället så tar han steget upp i SHL där han kommer att representera Frölunda. På Modos hemsida tackar han för sin tid i klubben.
– Jag vill tacka för tiden i Modo Hockey där jag haft ett fantastiskt stöd och haft förmånen att träffa fantastiska människor i och omkring organisationen där ledare, spelare och alla andra jag fått lära känna verkligen har hjälpt mig i min utveckling, kommenterar han och säger sedan att han hoppas att få se Modo komma upp i SHL så snart som möjligt:
– Jag önskar självklart Modo Hockey ett stort lycka till framåt där jag hoppas att laget så snart som möjligt tar steget upp till SHL.

 

Dela med dig av denna artikel på: