Du är här

2020-09-01 - Friska Ö-vik

Kartor och registrering till Friska Örnsköldsvik

Friska Ö-vik 2020 är över, men kartorna kan du fortfarande ladda ner här. Snart drar Friska Ö-vik 2021 igång och mer information om det kommer att släppas inom kort.

KLICKA HÄR FÖR ATT REGISTRERA DINA KODER.

Här nedanför hittar du samtliga kartor allteftersom de släpps. Första kartsläppet sker onsdag den 22 april.
Notera att kartorna i Tidningen 7 har skalan 1:7 500 och att tidningens format är större än A4, vilket innebär att om du laddar ned en karta härifrån och skriver ut den så blir också skalan något mindre. 

Saknas det någon stolpe? Skicka ett sms till 070-636 87 51.

FRISKA ÖRNSKÖLDSVIK: SÅ FUNKAR DET

Sex olika kartor publiceras vid tre tillfällen, och på varje karta finns 15 kontroller. I skogen är de markerade med en trästolpe och en kod. När du hittar koden så antecknar eller fotar du av den så att du kan registrera koden via länken här ovanför. Då deltar du i utlottningen av tio kompasser och två pannlampor. Registrera dina koder senast den 11 augusti för att delta i dragningen. Varje registrerad kod motsvarar en lott. Vinnarna publiceras sedan i tidningen 7 den 19 augusti.

Efter säsongen, det vill säga i höst, kommer det även att ske en utlottning av två cyklar. En av dessa lottas ut enligt samma princip som ovan, medan den andra cykeln bara lottas ut bland de som registrerat samtliga 90 koder. För att delta i utlottningen av cyklarna måste du ha registrerat dina koder senast den 6 oktober. Vinnarna publiceras sedan den 14 oktober.

Stolparna sitter ute till och med fredagen 4 september av hänsyn till älgjakten (som börjar den 7 september). Undantag är Skyttiskartan där stolparna sitter ute till och med den 4 oktober.

 

 

Dela med dig av denna artikel på: