Du är här

2020-04-07 - Modo Hockey

Erica Rieder förlänger med Modo

Lagbygget pågår för fullt inom både Modos herr- och damlag. Nu meddelar klubben att de tecknat nytt kontrakt med den kanadensiske backen Erica Rieder.
– Vi är väldigt glada över att hon fortsätter i Modo Hockey. Hennes karaktär personifierar det vi står för och vill stå för, säger damlagets huvudtränare Björn Edlund på klubbens hemsida.

Rieder kom till Modo inför säsongen 2019/20 och svarade sedan för 7 poäng under 26 spelade matcher. Under kvalspelet för SDHL 2020/21 så gjorde hon även två mål för Modos räkning. Nu blir det fortsatt spel i klubben för henne i åtminstone en säsong till då hon tecknat kontrakt för säsongen 2020/21.
– Erica Rieder var en av våra ledande spelare den senaste säsongen där hon visade att hon är en komplett back som kan spela i alla spelformer. Den senaste säsongen fyllde hon större skor än hon var förväntad att göra där vi alla är imponerad över henne, både som spelare och person där hon tagit stort ansvar i gruppen. Det ska bli spännande att se hennes fortsatta utveckling den kommande säsongen, kommenterar Björn Edlund.

 

Dela med dig av denna artikel på: