Du är här

2020-04-02 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Joakim Hagelin lämnar Modo

Modo Hockey meddelar idag att det inte blir något fortsatt spel för Joakim Hagelin i Modo, vars kontrakt med klubben har gått ut.
– Vi vill tacka Joakim för hans insatser i klubben där det verkligen var en otursförföljd säsong för honom senast med tanke på skadesituationen. Vi vill önska honom all lycka till i den fortsatta karriären då han både är en laglojal spelare och en fantastisk person, säger sportchef Fredrik Glader på klubbens hemsida.

Hagelin har spelat i Modo under de två senaste säsongerna. Den andra säsongen blev dock kort för honom då han drabbades av en långvarig skada och därför inte kunde delta i många av säsongens mathcer. Sammanlagt drog han in 45 poäng, fördelat över 17 mål och 28 assists, under sin tid i Modo. På klubbens hemsida tackar för sin tid med föreningen och säger att han är nöjd över de två åren.
– Jag vill tacka för tiden i föreningen med ett tack till både lagkamrater och alla runt omkring i Modo. Jag är glad, nöjd och stolt över det som hänt under de senaste åren och blickar nu framåt för att fortsätta hockeyäventyret och karriären.

Vad som händer honom härnäst är för tillfället oklart, men det finn rykten som kopplar ihop honom med Västervik.

 

Dela med dig av denna artikel på: