Du är här

2020-04-01 - Modo Hockey

Modo värvar SHL-forward

Modo Hockey meddelar idag att Filip Sveningsson kommer till klubben för att spela under den kommande säsongen.
– En skicklig offensiv spelare som är på väg framåt i sin karriär. Han har spelat mycket i powerplay där han är en tillgång med sitt skott som han inte tvekar att avlossa. Sveningsson kan bryta mönster i en match och vi är glada att han kommer att representera Modo, säger sportchef Fredrik Glader på Modos hemsida.

Filip Sveningsson har spelat i både U16, J18, J20 och SHL, och har tidigare representerat Gislaveds SK och HV71. Senast kommer han från att ha spelat för Oskarshamn i SHL, men efter en del skadebekymmer under den senaste säsongen så fick han sitta en del på sidan. Han blev dock utlånad till Tingsryd där han kunde komma igång ordentlig igen. Nu är det klart att det är Modo Hockey som blir forwardens nästa äventyr i sin karriär, där han siktar mot att hjälpa till att ta laget upp till SHL.
– Givetvis vill jag vara en offensiv kraft i Modo Hockey och bidra framåt på alla sätt jag kan. Föreningen har en tydlig målsättning och vi siktar mot toppen i HockeyAllsvenskan där jag ser fram emot att komma till Örnsköldsvik för att starta upp kommande säsong, kommenterar Sveningsson.

Kontraktet gäller säsongen 2020/21.

 

Dela med dig av denna artikel på: