Du är här

2020-04-01 - Hockey

Tidigare ÖHF-forwarden återvänder till klubben

Örnsköldsvik HF meddelar att Sebastian Freed Karlsson, som tidigare spelade i ÖHF under perioden 2012-2015, nu återkommer till klubben under de kommande två säsongerna.
– Med Sebastian in i truppen får vi rutin och erfarenhet. Känns också bra när spelare från orten väljer att komma hem igen, kommenterar sportchef Patrick Edlund i ett pressmeddelande.

Karlsson har KB65 som moderklubb och har under de senaste två säsongerna representerat Tyringe i Hockeyettan Södra. När han tidigare spelade i ÖHF under 2012-15 så spelade han 87 matcher, och nu är det då klart att det blir fler matcher i laget för den 27-årige forwarden.
– Det ska bli jättekul att komma hem igen. Jag ser mig själv att bidra med rutin, energi och stenhårt jobb varje dag, säger Freed Karlsson och fortsätter:
– Sedan vill man alltid vinna matcher och det hoppas jag vi ska göra. I ett första läge finns det en sak att tävla om i tabellen och det är Allettan. Det siktet ska vi ha och sedan få spela roliga matcher i slutet av säsongen.

Kontraktet sträcker sig över säsongen 2021/22.

 

Dela med dig av denna artikel på: