Du är här

2020-03-27 - Modo Hockey

Modo värvar Tingsryd-forward

Modo Hockey meddelar idag att de värvat Gustav Olhaver som senast kommer från spel i Tingsryds AIF.
– En spelare som år efter år tagit steg framåt i sin utveckling och visat att han i framtiden kommer att spela på en högre nivå. Vi har en gemensam målsättning och ser fram emot att utvecklas tillsammans, kommenterar sportchef Fredrik Glader på Modos hemsida.

Gustav Olhaver, 22 år gammal, har Rögle BK som moderklubb där han bland annat spelat i J20 och i SHL. Under den senaste säsongen spelade han i Tingsryd där han stod för 22 poäng under 47 matcher, fördelade på 13 mål och 9 assist. Under säsongen 2017/2018 spelade han i Oskarshamn där han hade Modos nuvarande huvudtränare Björn Hellkvist som tränare, vilket har spelat in i beslutet att komma till Modo inför den kommande säsongen.
– Jag vet hur Björn vill spela ishockey och det är en rolig hockey att spela som är jobbig för motståndarna, men där det även krävs mycket av oss som spelare. Jag har självklart pratat med Björn inför det här besslutet och vi vet även var vi har varandra sedan tidigare, kommenterar Olhaver.
– Det är grymt inspirerade att nu få bli en del av Modo Hockey och den resa klubben är inne på. Modo har höga ambitioner och det passar mig som både person och spelare där jag ser fram emot att hjälpa klubben till segrar under nästa säsong.

Kontraktet gäller för den nästkommande säsongen i HockeyAllsvenskan. 

 

Dela med dig av denna artikel på: