Du är här

2020-03-18 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Linus Pettersson blir kvar i Modo

Linus Pettersson blir kvar i Modo Hockey och har tecknat ett nytt avtal för de två kommande säsongerna.
– Vi ser fram emot Linus Petterssons utveckling där det gäller för honom att hitta en jämnhet i spelet. Vi vill jobba med kontinuitet i klubben och det är oerhört glädjande att vi kan behålla en egen produkt, säger sportchef Fredrik Glader på Modos hemsida.

Linus har en lång erfarenhet i Modo efter att ha spelat i både U16, J18 och J20-lagen innan han fick en chans att spela i representationslaget inför säsongen 2018/2019. Under senaste säsongen har han spelat i 42 matcher, och nu är det klart att det blir ett par säsongern till då han tecknat nytt avtal med klubben.
– Det här känns jättekul, mitt fokus har alltid vara att stanna i Modo Hockey där målet är att spela i SHL med föreningen. Jag trivs med allt runt omkring och inte bara ishockeyn, så det här var ett självklart val för mig. Det blev inte så mycket istid i matcherna den senaste säsongen så jag har därför fokuserat mycket på andra utvecklingsområden där jag bland annat även jobbat på mental träning, säger Linus Pettersson och fortsätter:
– Den senaste säsongen var lite väl upp och ner för mig och jag känner ett stort sug för revansch, vilket även var en anledning till det nya kontraktet. Jag vill göra någonting bra i Modo Hockey och mitt mål är att bli en bättre spelare i alla aspekter redan till den kommande säsongen.

Kontraktet gäller till och med säsongen 2021/22.

 

Dela med dig av denna artikel på: