Du är här

2020-03-18 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Hanses och Berglund lämnar också Modo

Det är klart att det inte blir någon fortsättning i Modo för ytterligare två spelare. Erik Hanses och Victor Berglund lämnar båda klubben, meddelade Modo idag.

Målvakten Erik Hanses kom till Modo under säsongen 2016/2017 och har nu haft fyra år i klubben. Nu är det dock slutspelat då det är klart att det inte blir någon fortsättning för honom i klubben.
– Jag vill passa på att tacka alla då det har varit roligt att vara med i Modo under den här tiden då föreningen hela tiden har gått framåt sedan jag började i klubben. Modo Hockey är på rätt spår och jag önskar alla i Modoett stort lycka till framåt, kommenterar Erik Hanses på Modos hemsida.

Även Victor Berglund, som fostrats i Modo och spelat i både U16, J18 och J20 innan han kom till representationslaget säsongen 2016/17, har nu spelat klart i klubben. 
– Det var väldigt tråkigt att den här säsongen slutade som den gjorde när vi kände att vi som lag hade någonting bra på gång. Men ända sedan jag började spela i representationslaget har vi gjort framsteg år för år både som lag och spelare och jag är väldigt stolt över att jag fått varit med på den utvecklingen och den resan, kommenterar Victor Berglund.

Sportchef Fredrik Glader säger att klubben är stolta över vad de båda spelarna har bidragit till Modo samt att de önskar båda två lycka till i framtiden. Tidigare idag blev det klart att Jonathan Johnson inte fortsätter i klubben.

 

Dela med dig av denna artikel på: